Ticket #1046 (closed defect: fixed)

Opened 14 years ago

Last modified 14 years ago

sync error

Reported by: mihamina Owned by: tziade
Priority: P2 Milestone: CPS 3.3.7
Component: CPSMailAccess Version: TRUNK
Severity: normal Keywords:
Cc: mihamina.rakotomandimby@…

Description

When syncing an IMAP Mailbox, the sychro takes effect (new messages are downloaded, I see the corect number of new messages in the WebMail? navigation portlet) but the result page after the sync is an error page with this traceback:

Traceback (innermost last):

    * Module ZPublisher.Publish, line 113, in publish
    * Module ZPublisher.mapply, line 88, in mapply
    * Module ZPublisher.Publish, line 40, in call_object
    * Module Products.CPSMailAccess.mailbox, line 1463, in background_synchronisation
    * Module Products.CPSMailAccess.mailbox, line 380, in synchronize
    * Module Products.CPSMailAccess.mailbox, line 391, in indexMails

KeyError: 'index_relations'

Change History

comment:1 Changed 14 years ago by tziade

I think this is because you updated the product with a more recent version without reinstalling it.(the old box works with the new code)

go into the zmi, remove portal_webmail, and reset your mailbox, should be fine then.

comment:2 Changed 14 years ago by mihamina

  • Status changed from new to closed
  • Resolution set to fixed

Ok. It's OK. It's good that the users dont have to re-configure their webmail. The settings seem to be stored.

comment:3 Changed 14 years ago by tziade

If you reinstalled the product, using quickinstaller or ext metod, and if

it led to this buggy state (old box note correclty upgraded)

please add a ticket on "bug in box upgrade"

thx

Note: See TracTickets for help on using tickets.